Teknoloji HAFTANIN OYUNU

HAFTANIN OYUNU

08.06.2013 - 00:32 | Son Güncellenme:

Sevilen “Grid” serisinin yeni oyunu, hız, tehlike ve adrenalin duygularını en üst düzeyde yaşatıyor

HAFTANIN OYUNU

GRID 2

Haberin Devamı

Asfaltın suçu ne?

PLATFORMLAR: Xbox 360, PS3, PC, iPHONE
YAPIMCI: CODEMASTERS

Codemaster, 2008 yapımı yarış simülasyonu “Grid”in ikincisiyle gazı yine köklüyor. “Grid 2”, akıl almaz grafikleri ve gerçeğe yakın mekanlarıyla bizleri içine hapsediyor.
Ne kadar çok yarışırsak o kadar çok para kazanacağımız oyunda zaman, her zamanki gibi en kötü düşmanımız.
Hikayede bir yarışçının zirveye yükselişine yardım ederken, sokak ve pist yarışlarında da tozu dumana katıyoruz. Oyunda aracınızı haşat ettiniz veya virajı alamadım dediğiniz yerlerde tek tuşla zamanı geri alarak zarardan azıcık yırtabiliyorsunuz.
Yalnızca yüzde 5’lik bir kısmın kokpit kamera açısını kullandığını tespit eden Codemaster, bu yüzden “Grid 2”de bu açıyı kaldırmış. Keşke aracın iç tasarımını merak edenleri ve benim gibi kokpitten yarışmak isteyen oyuncuları da hesaba katsaymış.
“Grid 2”de benzersiz sürüş dinamiği “TrueFell” kullanılmış. Böylece başınıza gelebilecek en ufak aksilik, direksiyonda (gamepad) hissedilerek en üst düzeyde gerçekçilik sağlanıyor.
Gerçek hayatta aşırı hız sevenlerin asfaltı ağlatacağı Grid 2’yle hız, tehlike ve adrenalin duygularını en üst düzeyde yaşayacaksınız. Oyun, yarış tutkunlarının favorisi olabilir.