Teknoloji Hangi 11’desin?

Hangi 11’desin?

27.09.2013 - 22:39 | Son Güncellenme:

Dünyanın en popüler iki futbol oyunu FIFA ve PES 2014 sürümleriyle karşımızda.

Hangi 11’desin


Hemen belirtelim, her iki oyun da sadece Galatasaray taraftarlarına kendi takımlarıyla oynayabilme şansı sunuyor. Lisans açısından baktığımızda FIFA 14 ağır basıyor, ancak Türkiye Süper Ligi yok. PES 2014 de Şampiyonlar Ligi gibi büyük kupaların lisansına sahip.
PES, Fox Engine grafik motoruyla görüntülere daha fazla gerçeklik getiriyor, ancak FIFA’nın grafik kalitesine yaklaşamıyor. Her iki oyundaki ambiyans ve tezahüratlar maçın gidişatına göre değişiklik gösteriyor ve en büyük moral kaynağınız oluyor.
Hız konusunda oyuncuların hamleleri ve topun hareket yolu gibi şeyler FIFA’da daha iyi hissedilebiliyor. PES 2014, eskiye nazaran gelişme gösterse de hafif bir hantallık var. Özellikle FIFA 14’te Pure Shot özelliğinin yardımıyla daha hassas dokunuşlar yaparak topu ağlarla buluşturabilir; PES’in TrueBall teknolojisiyle de 360 derecelik top kontrol alanı sağlayabilirsiniz. Pas kolaylığı ve isabetlilik oranı FIFA 14’te daha başarılı. İki oyunda da savunmadan kurtulmak ve uzaklaşmak daha zor bir hale getirildi.
Sonuç olarak herkes alışkın olduğu oyunu alacağından size tavsiyem diğerine de bir şans tanımanız.

Haberin Devamı

Hangi 11’desin