Teknoloji Hideo Kojima İş Başında!

Hideo Kojima İş Başında!

12.05.2016 - 14:22 | Son Güncellenme:

Bu zamana kadar birbirinden kaliteli oyunların arkasındaki isim olan Hideo Kojima, yeni projesi ile yakında arz-ı endam etmiş olacak…

Hideo Kojima İş Başında

Bir zamanlar Konami’nin bünyesinde çalışan ve bu zaman aralığında oldukça büyük başarılara imza atmış olan Hideo Kojima, ardından alınan kararlar neticesinde ne yazık ki firmadan ayrılmıştı. Hatta epey ses getiren bir ayrılık yaşayan Kojima, arkasında olduğu oyunların dahi içerisinden çıkartılmış ve ismi silinmişti. Ancak başarılı geliştirici, hız kesmeden yoluna yeni oyunu ile birlikte devam ediyor. Bir süredir geliştirilmekte olan yeni yapımın hangi tarzda olacağı belli oldu.

Haberin Devamı
Aksiyon ögeleri bizleri bekliyor

Japonya’da yayımlanan Famitsu dergisine konuşan Hideo Kojima, bu esnada yeni oyunundan bahsetmeyi ihmal etmedi. Başarılı yapımcının üzerinde çalıştığı yeni oyun, aksiyon türüne hitap edecek. Zira Kojima bu konuda yaptığı açıklamada, hikaye, karakterler ve oyun sistemi gibi ögelere öncelik verdiklerini ve aksiyonun ön planda tutulacağını belirtti.

Metal Gear Solid 5'in Ne Kadar Sattığı Belli Oldu Açık dünya olmayabilir

The Division ve Uncharted gibi oyunlardan hoşlananların kesinlikle yeni oyunu da beğeneceklerini belirten Kojima, yeni yapımın AAA kalitesinde bir oyun olacağını da tekrarladı. Bu sayede bir nevi diğer oyunlara rakip olması beklenen yapımın senaryosu ve içeriği hakkında ise ne yazık ki net bir bilgi bulunmuyor.

Son teknoloji gelişmelerini takip etmek için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın.