Teknoloji HTC’den iPhone 6 Benzeri Telefon: Aero

HTC’den iPhone 6 Benzeri Telefon: Aero

25.08.2015 - 10:28 | Son Güncellenme:

One M9 ile umduğunu bulamayan HTC, şimdi ise Aero modeli ile piyasaya etkili bir dönüş yapmaya hazırlanıyor... Ürettiği akıllı telefonlar ile adından sıkça söz ettiren HTC, Aero adında yeni bir...

HTC’den iPhone 6 Benzeri Telefon: Aero

One M9 ile umduğunu bulamayan HTC, şimdi ise Aero modeli ile piyasaya etkili bir dönüş yapmaya hazırlanıyor... Ürettiği akıllı telefonlar ile adından sıkça söz ettiren HTC, Aero adında yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Şimdiye kadar hakkında ufak tefek bilgiler edindiğimiz ve geliştirildiğine dair iddiaların bulunduğu cihaz, bugünse ilk defa gözler önüne serildi. Cihazın sızan fotoğrafına haberimizin sonundan göz atmanız mümkün. Eğer sızan fotoğraf doğru ise HTC Aero'nun iPhone 6 ile epey benzerlik taşıdığını söyleyebiliriz. Zira her iki telefonun da yan yana çekilmiş olan görüntüleri, benzerliği büyük oranda gözler önüne seriyor. Çizgisel tasarımın yanı sıra boyut ve ebatların da neredeyse aynı olduğundan söz edebiliriz.

Haberin Devamı

Gelelim bahsettiğimiz telefonun henüz resmiyete kavuşmayan özelliklerine. 5.2 inç ya da 5.5 inç Quad HD ekran ile gelmesi beklenen Aero, MediaTek X20 işlemci, 4 GB RAM ve 3500 mAh gücünde batarya gibi özelliklere sahip olacak. Henüz elimizde kesin bir bilgi yok fakat yeni modelin ekim ayı içerisinde tanıtılacağı ön görülmekte. Konu hakkında yeni bir bilgi paylaşılırsa haber etmiş olacağız, gözünüz bizde olsun.