Teknoloji HTC Desire 628 Sızdı!

HTC Desire 628 Sızdı!

11.05.2016 - 14:16 | Son Güncellenme:

Son günlerde haber konusu olmaya başlayan HTC Desire 628, bu kez teknik özellikleri ve görselleri ile birlikte sızmış durumda…

HTC Desire 628 Sızdı

En son karşımıza 10 adını verdiği yeni amiral gemi modeli ile çıkmış olan HTC, düşüşe geçen satışlarını toparlamak istiyor. Bunun adına hız kesmeden yeni ürünlerini geliştirmek ile meşgul olan deneyimli firma, şimdilerde ise HTC Desire 628 adını verdiği yeni akıllı modeli üzerinde çalışıyor. Daha önce adını dedikodu olarak işittiğimiz modelin tasarım görselleri ve bunun yanında teknik özellikleri nihayet ortaya çıkmış bulunmakta.

Haberin Devamı
htc desire 628 silikon vadisi Renklenmeye hazır olun

Sızan görüntülere göre HTC Desire 628 modelinin renkli tasarım anlayışına sahip olacağını söyleyebiliriz. Zira evleaks kullanıcısı tarafından sızdırılan yeni görüntüler, bu bilgiyi doğrular niteliklere sahip. Her an resmi olarak duyurulabileceği açıklanan yeni akıllı telefon modelinin son hali bir nevi gün ışığına çıkmış durumda.

HTC 2016 İlk Çeyrek Sonuçları Açıklandı Orta düzey özellikler

Ortaya çıkan bilgilere göre Desire 628 modelinin beraberinde 5 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte geleceğini söyleyebiliriz. Bunun yanında 720p çözünürlük sunacak olan telefon, hem üst hem de alt bölümlerinde BoomSound hoparlöre sahip olacak. İç kısmına baktığımızda gücünü MediaTek MTK6753 yonga setinden aldığını gördüğümüz telefonun 3 GB RAM’e sahip olduğunu görüyoruz. Bunların yanında f/2.0 aralığında çalışan 13 MP arka kameraya sahip olan cihaz, ön tarafında ise 5 MP kameraya sahip. 2200 mAh bataryaya sahip olacağı belirtilen telefonun resmi olarak duyurusu ise yakın zamanda gerçekleşecek. Zira bu yönde epey beklentiler var. Yeni gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

htc desire 628 silikon vadisi Cep Telefonu Satışları Arttı cep telefonu silikon vadisi
Yazarlar