Teknoloji HTC First Hakkındaki Tüm Detaylar!

HTC First Hakkındaki Tüm Detaylar!

05.04.2013 - 10:37 | Son Güncellenme:

Facebook Home işletim sistemiyle anılan Android destekli akıllı telefonun tüm detaylarını sizler için bir araya topladık.

HTC First Hakkındaki Tüm Detaylar

Facebook Home’un lanse edilmesiyle birlikte gözler hızla Facebook Home'un ilk evi olan HTC First'e çevirildi. HTC First'ün lansman günü 12 Nisan olması beklenen Facebook etkinliği ile tam 8 gün önce teknoloji severlerle buluşmuş oldu. Tanıtımı gerçekleştirilen HTC First, Facebook desteği kadar fiyat konusunda da oldukça iddialı görünüyor.

Haberin Devamı

Facebook Home işletim sistemine sahip akıllı model, Android’in 4.1 versiyonundan destek alıyor. 720 x 1280 ekran çözünürlüğüne sahip olan First, 341 ppi yoğunluğa ve 4.3 inç ekrana sahip. Telefon hafızası olarak dahili ve harici toplam 32 GB’a yükseltilebiliyor olması, bir sosyal medya cihazı için oldukça yeterli görünüyor.

1.4 GHz hızına sahip çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemcisine sahip olan telefonda Adreno 305 GPU grafik çipi bulunuyor. HTC First 1 GB Ram belleğe sahip. 5 MP arka kamerayı, 1.6 MP ön kamerayla entegre eden HTC, siyah, kırmızı, mavi ve beyaz renk seçenekleriyle geliyor. AT&T operatörünü tercih eden yurtdışı kullanıcıları için Facebook Home destekli olarak 12 Nisan'da kullanıcılarıyla 99.90 dolar ile buluşacak.