Teknoloji HTC One A9, Android 6.0 Marshmallow İle Geliyor…

HTC One A9, Android 6.0 Marshmallow İle Geliyor…

15.09.2015 - 10:18 | Son Güncellenme:

Çalışmalarına son sürat devam eden Google'ın yakında yayımlayacağı Android 6.0'a geçiş yapacak olan bir model daha belli oldu; HTC One A9... Geçtiğimiz haftalarda resmi adı belli olan Android 6.0, Marshmallow...

HTC One A9, Android 6.0 Marshmallow İle Geliyor…

Çalışmalarına son sürat devam eden Google'ın yakında yayımlayacağı Android 6.0'a geçiş yapacak olan bir model daha belli oldu; HTC One A9... Geçtiğimiz haftalarda resmi adı belli olan Android 6.0, Marshmallow olarak anılmakta. Bu yeni sürüme geçiş yapacak olan telefonların birer birer belli olduğu bugünlerde listeye HTC One A9 modeli de katıldı. Ürettiği akıllı telefonlar ile son zamanlarda istediğini alamayan HTC, yeni amiral gemi modeli olan One A9 ile yeni Android'i kullanacak olan firmalar arasında gösteriliyor.

Haberin Devamı

Şu sıralar ortalıkta dönen iddialara göre HTC One A9, çıkışında Android 6.0 Marshmallow kullanacak olan telefonlardan biri. Yani modelin direkt olarak yeni Android sürümü ile gelmesi söz konusu. Bunun yanı sıra Google ile aynı tarihte konferans düzenleyecek olan HTC'nin bu esnada One A9'u tanıtması bekleniyor.

Ayrıca yeni nesil Nexus modellerinin de görücüye çıkacağı ön görülmekte. Ki iddialar, LG ve Huawei tarafından üretilecek olan Nexus cihazlarının da Android 6.0 ile geleceği yönünde. 29 Eylül 2015 tarihinde tanıtılması beklenen HTC One A9, büyük ihtimalle ekim ya da kasım ayları içerisinde satışa sunulacak. Şimdilik elimizde resmi bir bilgi yok. Eğer yeni bir haber paylaşılırsa aktarmış olacağız, gözünüz bizde olsun.