Teknoloji HTC One A9 ve M9 İçin Marshmallow Vakti

HTC One A9 ve M9 İçin Marshmallow Vakti

24.12.2015 - 12:21 | Son Güncellenme:

Özellikle stabil telefon üretmesi ile bilinen HTC, One A9 ve One M9 modelleri için Android 6.0 güncellemesini yayımlamaya başladı

HTC One A9 ve M9 İçin Marshmallow Vakti

Özellikle stabil telefon üretmesi ile bilinen HTC, One A9 ve One M9 modelleri için Android 6.0 güncellemesini yayımlamaya başladı... Android'in en yeni sürümü olan 6.0 ya da bir diğer adıyla Marshmallow, bu işletim sistemini en iyi şekilde kullanan HTC tarafından da nihayet olumlu bir gelişme ile gündeme geldi. Zira yeni amiral gemi modelleri One A9 ve One M9 için güncelleme yayımlayan HTC, kullanıcılarını en yeni Android sürümüne geçirmiş oluyor. Şirket açısından oldukça büyük önem arz eden telefonlardan One A9, şimdiden Android 6.0.1 versiyonuna terfi etmiş bulunmakta. Diğer model olan One M9 ise şimdilik Android 6.0 olarak çalışacak.

Haberin Devamı

Şimdilik güncellemenin belli başlı bölgelerde görüldüğünü ve tüm kullanıcılar için yayımlanmadığını hatırlatalım. Dalgalar halinde yeni sürümü dağıtmakta olan HTC, bu sayede bir nevi yoğunluğun da önüne geçmiş oluyor. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanırsa aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.