Oyun Dunyasi İkinci Dünya Savaşına “Gerçekten” Tanık Olun

İkinci Dünya Savaşına “Gerçekten” Tanık Olun

03.05.2016 - 15:24 | Son Güncellenme:

Wargaming yeni 360° video projesi “Savaşın Milleti Yoktur” ile insanlık tarihinin önemli bir dönemini daha önce hiç görülmemiş bir biçimde hayata geçiriyor. Üç kıdemli II. Dünya Savaşı tankçısının hatıralarından derlenerek oluşturulan video, panoramik çekimlerle CG’nin harmanlandığı canlandırma sahnelerden oluşmakta. Eski askerler anılarını izleyicilerle paylaşırken bizler de bu anlara şahitlik etme fırsatı elde ediyoruz. ABD’den Tom […]

İkinci Dünya Savaşına “Gerçekten” Tanık Olun

Wargaming yeni 360° video projesi “Savaşın Milleti Yoktur” ile insanlık tarihinin önemli bir dönemini daha önce hiç görülmemiş bir biçimde hayata geçiriyor. Üç kıdemli II. Dünya Savaşı tankçısının hatıralarından derlenerek oluşturulan video, panoramik çekimlerle CG’nin harmanlandığı canlandırma sahnelerden oluşmakta.

Haberin Devamı

Eski askerler anılarını izleyicilerle paylaşırken bizler de bu anlara şahitlik etme fırsatı elde ediyoruz. ABD’den Tom Sator, 4. Zırhlı Tümen Birliği’yle Belçika, Almanya ve Çekoslavakya’da çarpışmış. 19 yaşında tank kumandanı olan ve Sherwood Rangers süvari alayında görev almış İngiliz David Render ise günümüzde Normandiya Çıkarması’nda yer alıp da hala yaşayan birkaç savaş gazisinden biri. Rus Aleksandr Fen ise 84. Tank ekibi ve 31. Tank ekibiyle Kursk ve Stalingrad çatışmalarında yer almış.

Wargaming’in yeni videosunda Beyaz Rusya, Rusya, ABD ve Birleşik Krallıkta yer alan 7 ayrı lokasyon hayat buluyor.

360° videoyu buradaki linkten izleyebilirsiniz. VR gözlüğünüz varsa kullanmanızı öneririz.

Yazarlar