Oyun Dunyasi İngiltere’nin Yeni Yıldızı Battlefield Hardline

İngiltere’nin Yeni Yıldızı Battlefield Hardline

24.03.2015 - 18:06 | Son Güncellenme:

Hırsız polis kovalamacısını farklı boyutlara taşımaya çalışan Battlefield Hardline, çıkış haftasına büyük sorunlarla başladı. Hikaye tarafında sadece 10 bölümle oyuncularla buluşan FPS oyunumuz, multiplayer tarafta da hatalarıyla birçoğumuzu uğraştırmaya devam ediyor. Özünde oldukça başarılı olan Battlefield Hardline, İngiltere'nin UK Charts'ında yer almayı başardı.

İngiltere’nin Yeni Yıldızı Battlefield Hardline

Hırsız polis kovalamacısını farklı boyutlara taşımaya çalışan Battlefield Hardline, çıkış haftasına büyük sorunlarla başladı. Hikaye tarafında sadece 10 bölümle oyuncularla buluşan FPS oyunumuz, multiplayer tarafta da hatalarıyla birçoğumuzu uğraştırmaya devam ediyor.

Özünde oldukça başarılı olan Battlefield Hardline, İngiltere’nin UK Charts’ında yer almayı başardı. Aslında listenin lideri olması çok da şaşılacak bir durum değil. Zira BF hayranı olan yüzlerce oyuncu var ve çoklu oyuncu modunda da eğlencenin hakkını veriyor.

Listede yer alan tek oyun, tabii ki BF Hardline değil. Capcom’un Resident Evil: Revelations 2’si, Final Fantasy’nin son oyunu Final Fantasy Type 0 HD de UK Charts’taki yerini almış durumda.

Listenin kalanını aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.