Teknoloji iOS 9.1 Beta 5 Kullanıma Hazır

iOS 9.1 Beta 5 Kullanıma Hazır

14.10.2015 - 16:01 | Son Güncellenme:

Apple'ın belli başlı kullanıcıya sunduğu iOS 9.1 Beta 5 nihayet yayımlandı... Teknoloji devi Apple'ın öncelikli olarak beta programı ile birlikte deneme sürecine soktuğu iOS 9, güncellenerek hatalarından arınmaya devam ediyor....

iOS 9.1 Beta 5 Kullanıma Hazır

Apple'ın belli başlı kullanıcıya sunduğu iOS 9.1 Beta 5 nihayet yayımlandı... Teknoloji devi Apple'ın öncelikli olarak beta programı ile birlikte deneme sürecine soktuğu iOS 9, güncellenerek hatalarından arınmaya devam ediyor. Son olarak iOS 9.1 Beta 5'i kullanıma sokan ve belirli sayıdaki kullanıcı adına yayımlayan firma, bu sayede eski sürümdeki hataları ortadan kaldırdığı gibi aynı zamanda yeni sürümün de denenmesini sağlamakta. Bu seferki beta sürümü, özellikle performans sorunlarına odaklanmakta. Önceki versiyonda karşımıza çıkan stabilite, optimize ve performans gibi alanlardaki hataları gideren ve daha temiz bir sürüm ile karşımıza çıkan Apple, bu sayede Beta 5 ile birlikte sorunları çözme yoluna gidiyor.

Haberin Devamı

Elbette problemlerin ortadan kaldırılıp kaldırılmadığını kullanıcılar belirleyecek. Gelelim bahsi geçen güncellemeyi alabilen iPhone modellerine. Apple, iPhone 4S'ten itibaren tüm modeller için bahsi geçen versiyonu kullanıma sokmuş durumda. Yani iPhone 4S de dahil olmak üzere iPhone 6S Plus'a kadar arada kalan tüm modeller için betayı denemek mümkün.