Teknoloji iOS’un Google’ı Yenilendi! Çevrimdışıyken de Navigasyon Kullanılacak Mı?

iOS’un Google’ı Yenilendi! Çevrimdışıyken de Navigasyon Kullanılacak Mı?

15.12.2015 - 10:51 | Son Güncellenme:

iOS'un Google'ı yenileniyor, bu sefer daha iyi oldu. iOS tabanında Google yenilendi. Çevrimdışı haritalar, yakıt fiyatları ve daha fazlasını barındıran güncelleme ile iOS kullanıcıları için çevrimdışı navigasyon kullanabilme imkanı anlamına...

iOS’un Google’ı Yenilendi Çevrimdışıyken de Navigasyon Kullanılacak Mı

iOS'un Google'ı yenileniyor, bu sefer daha iyi oldu. iOS tabanında Google yenilendi. Çevrimdışı haritalar, yakıt fiyatları ve daha fazlasını barındıran güncelleme ile iOS kullanıcıları için çevrimdışı navigasyon kullanabilme imkanı anlamına geldi. Google haritalar artık kaybolmaları önleyecek. Ayrıca yakıt fiyatları gibi ilaveler ile de güncelleme desteklenmiş.

Haberin Devamı

Ancak halen bu işlemin eksik yönleri var. Toplu taşıma araçları, hareket saatleri ve noktaları gibi bilgiler için çevrimiçi olmanız gerekiyor. Her ne kadar eksikleri görülse dahi, yeni düzenleme ile çevrimdışı haritalar kullanabilmek kulağa oldukça hoş geliyor. Özellikle acil durumlarda hayati önem arz edebilecek bu gelişme, iOS tabanında kalmaz Android ve diğer platformlara da geçirilirse çok daha güzel olacaktır.