Teknoloji iPhone 7 Ne Zaman Satışa Sunulacak?

iPhone 7 Ne Zaman Satışa Sunulacak?

05.08.2016 - 16:42 | Son Güncellenme:

Şimdilerde hakkında yeni bilgilerin ardı arkası kesilmeyen iPhone 7, teknik özelliklerinin yanı sıra çıkış tarihi ile de gündemde…

iPhone 7 Ne Zaman Satışa Sunulacak

Son günlerde daha sık haber konusu olmaya başlayan iPhone 7, genellikle teknik bilgiler ile gündeme gelmekte. Nitekim yeni amiral gemi modelinde üst düzey özelliklere yer vereceğine kesin gözüyle bakılan Apple’ın bu konuda ince eleyip sık dokuduğu bir gerçek. Nitekim bir süredir sessizliğe gömülmüş olan teknoloji devi, çok yakında bu sessizliğini bozabilir. Zira gelen bilgilere bakacak olursak yeni iPhone modelinin yakın bir zamanda duyurulacağını söyleyebiliriz. Çıkış tarihi ile ilgili firma cepheden sızan detaylar, bu bilgiyi doğrular nitelikte. Hatta iddialara göre birkaç hafta sonra en yeni iPhone modeli ile dahi tanışabileceğimiz söyleniyor. Bu konuda Apple’ın sona yaklaştığı belirtildi.

Haberin Devamı
Eylül Ayında Satışa Sunulacak

Daha önce iPhone 7 hakkında açıklama yapan sızıntılar ile meşhur EvLeaks, yeni modelin 16 Eylül 2016 tarihinde satışa sunulacağını belirtmişti. Ancak bugün gelen bilgiler, Apple’ın tarihi biraz daha öne aldığını kanıtlar nitelikte. Zira paylaşılan bilgilere göre yeni iPhone, tam olarak 6 Eylül 2016 tarihinde duyurulacak. Gözler önüne serildikten hemen sonra ön siparişe açılması beklenen cihazın bir süre sonra da raflardaki yerini alacağı bildirildi.

Özellikleri Gizemini Koruyor

Yeni iPhone’un özelliklerine dair şimdiye kadar pek çok bilgi işittik. Bunların tamamı resmi olmadığından ötürü kesin gözüyle bakamıyoruz. Ancak pek çok kaynağın yeni iPhone’da 3 GB RAM ve üstün kamera nitelikleri gibi özelliklerin yer alacağını söylediği de bir gerçek.