Apple iPhone 8 Foxconn fabrikalarında üretilirken kameraya alındı

iPhone 8 Foxconn fabrikalarında üretilirken kameraya alındı

14.08.2017 - 17:44 | Son Güncellenme:

iPhone 8 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen iPhone 8, Foxconn fabrikasındaki üretim hattında görüntülendi.

iPhone 8 Foxconn fabrikalarında üretilirken kameraya alındı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Daha önce gelen bilgiler iPhone fiyatlarının bu yıl sonunda tüketicileri uzaklaştıran bir noktaya gelebileceğini ortaya koymuştu. Şimdiyse Foxconn fabrikasında üretim halindeki iPhone 8’ler net bir şekilde Çin sosyal medyasında ortaya çıktı.

Sızıntılarıyla ünlü Benjamin Geskin? tarafından paylaşılan videolar, Foxconn fabrikasında üretim hattında olan iPhone 8’lere ait.

Foxconn fabrikalarında ortaya çıkan bu videolar, kısmen de olsa iPhone’ların nasıl bir üretim sürecinden geçtiğini gösteriyor. Ayrıca üretim hattındaki telefon kasaları, önceki iPhone 8 sızıntılarını da doğrulayan dikey kamera yuvalarına sahip.

Apple'ın iPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'ı eylül ayında duyurması bekleniyor.Premium model olacak iPhone 8i çentikli ekran tasarımı ve çerçeveli önü olan bir OLED ekrana sahip olacak. Ön ve arkada cam paneller kullanılacak ve aralarında metalik bir şasi yer alacak. Ahize olacak yerde Face ID ile gelen cihaz, üçüncü taraf uygulamalarını destekleyecek yüz tanıma biçimi. Arka bölümde dikey olarak yerleştirilen çift kamera ayarı, AR özelliklerini destekleyecek ve 3D derinlik algılama özelliklerine sahip olacak. iPhone 8'in diğer özellikleri arasında kablosuz şarj, hızlı şarj ve geliştirilmiş su yalıtımı bulunuyor.