Apple iPhone 9, Apple'ın en iyi kamerasına sahip olabilir

iPhone 9, Apple'ın en iyi kamerasına sahip olabilir

06.08.2018 - 17:23 | Son Güncellenme:

iPhone 9'un Apple'ın en iyi arka kameraya sahip olacağı iddia ediliyor. LCD ekranlı model tek arka kameraya sahip olsa da bu dezavantaj yaratmayacak.

iPhone 9, Appleın en iyi kamerasına sahip olabilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple, Eylül'de 5.8 inç, iki adet 6.5 inç OLED ekranlı ve bir adet de 6.1 inç LCD ekranlı iPhone tanıtacak. Bu sonbaharda daha uygun fiyatlı iPhone 9'u seçerseniz iki kamerayla gelmediğiniz göreceksiniz. Ancak alacağınız tek sensör Apple'ın en iyisi olabilir.

Cihazın ortaya çıkan casus görüntüsü, daha iyi fotoğraflar ve videolar çekmek için daha büyük kamera lensine sahip olacağını iddia ediyor. Gelişmiş düşük ışık performansı için optik görüntü sabitleme de iPhone 9'da yer alabilir.

6.1 inç LCD ekranlı iPhone'un bu yıl gelecek cihazlar arasında en uygun fiyatlı olması bekleniyor. Yenilenen iPhone X'ten biraz daha büyük, ancak daha pahalı olan iPhone X Plus'dan daha küçük olacak.

Apple'ın 6.1 inçlik iPhone'u daha ucuza getirmek için bazı önemli özellikleri tutması gerek. OLED ekran, 3D Touch ve mobil fotoğrafçılar iki yerine tek arka kamera kullanmak bunların başında geliyor.

Haberin Devamı

iPhone 9'da daha iyi ve daha parlak fotoğraflar ve videolar için daha büyük kamera sensörü kullanılabilir. Büyük lens, düşük ışıkta daha iyi sonuçlar sunacak. LED flaşın yeni konumunun yanında iPhone'un parlak camı kablosuz şarja da izin verecek gibi görünüyor.

Ne yazık ki, bu resmin gerçek olduğunu doğrulayamıyoruz. Yayıncısı herhangi bir ek bilgi sağlamamış. Bu yüzden fotoğrafın nereden geldiğini söylemek zor. Cihaz, 2018 model iPhone yerine başka bir kukla birim olabilir.