Oyun Jurassic Park Unutuldu mu?

Jurassic Park Unutuldu mu?

11.01.2011 - 09:31 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Telltale Games, Back to the Future oyununu çıkardı. Bu güzel gelişmeye rağmen geliştiricilerin önceki oyun duyurusundan kimse bahsetmiyor.

Jurassic Park Unutuldu mu

Geçtiğimiz günlerde Telltale Games, Back to the Future oyununu çıkaracağını duyurmuştu. Bu açıklama birçok kişiyi haddinden fazla şaşırtmış olacak ki, bazı detaylar unutulmuş. Öyle ki, aynı şirket uzun bir süredir Jurassic Park'ın üzerinde de çalışıyor ve neredeyse bu projenin sonuna gelindi.

Haberin Devamı

Her ne kadar gerek Telltale Games, gerekse Universal Pictures bu konuda pek fazla açıklama yapmamış olsalar da, bu durum oyunda sona yaklaşıldığı gerçeğini değiştirmiyor.

Asıl akılları kurcalayan şey ise farklı. Basına yansıdığı kadarıyla bu yapım korku ve macera üzerine olacak. Buraya kadar herhangi bir sorun yok fakat şu ana kadar girişilen Jurassic Park oyunlarının hemen hemen hiçbirinin filmlerle bir alakasının olmadığını düşünürsek, yeni yapımın nasıl bir yol izleyeceği büyük bir merak konusu.

Yapımcılar bu konu hakkında bize daha önceden bir iki ip ucu vermiş ve projenin birinci Jurassic Park filminin sonrasını konu alacağını işaret etmişlerdi ama yine de kesinleşmiş bir şey yok.

İkinci ve bizleri daha büyük bir hayal kırıklığına uğratan rivayet ise, filmde yer alan, Dr. Alan Grant (Sam Neill) ve Ian Malcolm (Jeff Goldblum)gibi karakterlerin hiçbirini oyunda göremeyeceğimiz yönünde. Her ne kadar henüz bu söylenti doğrulanmamış olsa bile, yalanlanmayan her haber doğrudur mantığından hareketle, bu söylentinin gerçeklik payı epeyce güçlü diyebiliriz.

Haberin Devamı

Daha fazlası için sitesini ziyaret edebilirsiniz.