Teknoloji Kapaklı katlanabilir ekranlı telefonlara yeni bir marka dahil oluyor

Kapaklı katlanabilir ekranlı telefonlara yeni bir marka dahil oluyor

06.05.2021 - 17:33 | Son Güncellenme:

Katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar pek markanın ilgisini çekiyor. Özellikle Samsung ve Motorola gibi şirketlerin ekranı katlandığında kapaklı telefona dönüşen modelleri bulunuyor. İşte bu modellere bir yenisi daha ekleniyor olabilir.

Kapaklı katlanabilir ekranlı telefonlara yeni bir marka dahil oluyor

Oppo farklı akıllı telefon modelleriyle bizleri karşılıyor. Bunlardan biri olacağının sinyallerini veren 'kapaklı katlanabilir ekranlı telefon' test ediliyor. Akıllı telefon modelinin 7 inçlik ana ekranına 2 inçlik küçük bir ekranın eşlik etmesi bekleniyor. 

Haberin Devamı

OPPO'DAN YENİ KATLANABİLİR BİR YAPIDA TELEFON GELİYOR

Yeni sızdırılan bilgilere göre Oppo, Samsung ve Motorola gibi katlanarak cebe sığacak bir boyuta gelebilen bir cihaz üzerinde çalışıyor. Pek çok markanın farklı şekillerde katlanabilen akıllı telefonları bulunuyor. 

Samsung'un Z Flip ve Motorola'nın Razr modelleri tasarımlarıyla ve kompakt olmalarıyla dikkat çekmişlerdi. Şimdi Weibo'da yayımlanan bazı iddialara göre Oppo da benzer yapıda bir telefon üzerinde çalışmalar yapıyor. Test çalışmalarına başlayan şirket, yakın zaman önce Avrupa pazarında önemli bir başarıya imza atmıştı. 

Akıllı telefon pazarında büyük bir ivme yakalayan Oppo'nun yolda olan telefonunda, LTPO ekranı, yüksek ekran yenileme hızı ve enerji tasarrufu gibi özellikler bizi karşılayacak. 

Haberin Devamı

Not:Görsel temsilidir.(Samsung Galaxy Z Flip)