Teknoloji KFC'nin binlerce dolarlık kapsülü sizi internetten korumayı hedefliyor

KFC'nin binlerce dolarlık kapsülü sizi internetten korumayı hedefliyor

20.11.2017 - 17:59 | Son Güncellenme:

Kentucky Fried Chicken veya kısaca "KFC" olarak da bilinen fast food zinciri, 10 bin dolarlık "İnternet Kaçış Kapsülü" satışa çıkardı. Kapsülü uzun kollu ve bacaklı Albay Sanders kucaklıyor. Fiyatıysa ne yazık ki tavukların kendisi kadara ucuz değil.

KFCnin binlerce dolarlık kapsülü sizi internetten korumayı hedefliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Geçmişte, KFC'nin markayı sevenler için farklı ürünler sunduğunu gördük. Ancak en son teklifi gülseniz de muhtemelen pastadan büyük bir pay alacak.

Şirketin web sitesine göre, Siber ??Pazartesi hızla yaklaşıyor; bu da çok sayıda şirketten yapılan anlaşmalarla dikkat dağıtıcı olacak. Paslanmaz çelik kafes kafes ve yüksek yoğunluklu mimari köpükten üretilen İnternet Kaçış Kapsülü (Internet Escape Pod) kullanıcıları yaklaşmakta olan bu dikkat dağıtan şeylerde korumak için üretildi.

Kapsül, firmanın söylediğine göre "dört yetişkin ve bir kutu Kentucky Kızarmış Tavuk" barındırıyor. Bu kapsülün fiyatıysa 10 bin dolar.

KFC'nin ABD reklam yöneticisi George Felix şöyle diyor: "Bu sene birçok teknolojik olarak gelişmiş ve yaratıcı deneyimi müşterilerimize ve fanlarımıza sunduk. Ama tatil sezonunda biz bile teknolojinin yükünü hissediyoruz. İşte bu yüzden ters yöne giderek, teknolojiyi kullanarak bir anti-teknoloji ürünü üretmeye karar verdik, amacımız bir tane şanslı müşteriye kelimenin tam manasıyla tatil kaosundan kaçmaya yardım etmek."

Haberin Devamı

KFC, kapsülün interneti engellemek konusunda mükemmel olmayabileceği konusunda uyarıyor. KFC, "Kurulmasının ardından, cihazınızı tamamen engellemesi için her tür önlem alınacaktır. Albayın sözü var." diyor.

Hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz şey buysa ve Albay Sanders'ın koruyucu kucaklamasına muhtaçsanız tabii ki de kapsülü satın alabilirsiniz. Ürünün sınırlı sayıda olduğunu da hatırlatalım.


Yazarlar