Teknoloji Kırmızı renkli iPhone 7'yi kutusundan çıkardık

Kırmızı renkli iPhone 7'yi kutusundan çıkardık

14.04.2017 - 13:52 | Son Güncellenme:

Apple'ın AIDS konusunda farkındalık yaratmak amacıyla üretmiş olduğu kırmızı renkli iPhone 7'nin kutu açılışını gerçekleştirdik. İşte tüm cazibesiyle kırmızı renkli iPhone 7...

Kırmızı renkli iPhone 7yi kutusundan çıkardık

Apple'ın AIDS konusunda farkındalık yaratan ve bu hastalığa karşı savaşan (RED) organizasyonuna destek verdiği ve birçok ürününün kırmızı renkli özel versiyonlarını çıkardığı biliniyor. Apple, bu ürünlerin arasına geçtiğimiz günlerde iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı da kattı.a

Haberin Devamı

Sizde kırmızı renkli bir iPhone 7 veya 7 Plus aldığınızda AIDS/HIV ile mücadele vakfı diğer adıyla Global Fund'a katkıda bulunuyorsunuz.

Her iki özel sürümün de teknik özellik bakımından mevcut modellerden bir farkı bulunmuyor. Diğer modellerden farkları ise AIDS konusuna destek verilmek amacıyla hazırlanmış kırmızı kasa ve ve arka kısımda yer alan (PRODUCT) RED yazısı.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition 128 GB ve 256 GB modelleriyle satışa sunuldu. Kırmızı renkli iPhone 7'nin 128 GB modeline 4299 TL, 256 GB modeline 4799 TL; kırmızı renkli iPhone 7 Plus'ın 128 GB modeline 4949 TL, 256 GB modeline ise 5449 TL fiyat etiketiyle sahip olabilirsiniz.

Peki sizce kırmızı renkli iPhone 7 veya 7 Plus olmuş mu beğendiniz mi? Bizlere bu konu hakkında Twitter veya Facebook üzerinden yorumlarınızı yazabilirsiniz?

Haberin Devamı

Sözü daha fazla uzatmayarak sizleri kutu açılış videosuyla baş başa bırakıyoruz.

Yazarlar