Teknoloji Klimada %80 elektrik tasarrufu

Klimada %80 elektrik tasarrufu

23.12.2009 - 16:55 | Son Güncellenme:

Mitsubishi Electric teknolojisi, kışın -25 °C’da bile ısıtma yapan modelleri ile %80'e varan elektrik tasarrufu sağlıyor.

Klimada %80 elektrik tasarrufu

Mitsubishi Electric teknolojisi, kışın -25 °C’da bile ısıtma yapan modelleri ile dikkat çekiyor. Bu modeller diğer elektrikli ısıtma yöntemlerine göre %80’e varan elektrik tasarrufu sağlıyor.

Haberin Devamı

Sıcak havayı odanın her köşesine ulaştırıyor ve oda içinde sıcak havanın homojen olarak dağılmasını sağlıyor. Inverter Teknolojisi ile içerisi ısındığında klimayı kapatmaya gerek kalmıyor. Klima, kapasitesini otomatik olarak azaltarak ortam sıcaklığının sabit kalmasını sağlıyor. Böylece oda içindeki sıcaklık dalgalanmaları engelleniyor.

Kirigamine Serisi’nde bulunan Plasma Duo Filtre Sistemleri sayesinde çöp, balık, evcil hayvan, tuvalet, bozulmuş yumurta gibi rahatsız edici kokuları 20 dk. içinde %100 oranında ortadan kalkıyor.

Türkiye'de 5. yıl

Türkiye'de Atako Grubu’nun iştirak ettiği KlimaPlus A.Ş., Mitsubishi Electric Klimalarının tek yetkili distribütörü. 2009 yılı itibari ile 5. yaşını kutlayan KlimaPlus, 22 Aralık Salı günü Paysage Restaurant’ta eğlenceli bir kuruluş yemeği düzenlendi. Gecede, KlimaPlus’ta 5. Yılını dolduran ve KlimaPlus’a yeni katılan çalışanlara özel ödül töreni düzenledi.