Teknoloji Kratos God of War’da Kuzey Mitolojisine Geçmiş

Kratos God of War’da Kuzey Mitolojisine Geçmiş

15.06.2016 - 15:26 | Son Güncellenme:

Artık pek Yunanistan’da olduğumuz söylenemez. Sony başarılı oyun konsolu PlayStation 4’ün God of War serisine yeni bir oyun daha ekleniyor.

Kratos God of War’da Kuzey Mitolojisine Geçmiş

Electronic Entertainment Expo’da düzenlenen basın toplantısında Sony God of War serisinin yeni oyununu tanıttı. E3 yılın en büyük oyun şovlarından bir tanesi ve durum böyle onunca dev oyunların duyurusu burada yapılıyor.

Haberin Devamı
Çok Başarılı

İlk olarak 2005 yılında PlayStation 2’ye çıkan oyun 2012 yılına kadar 21.5 milyondan daha fazla sattı. İlk God of War direnme ve kombo merkezli bir aksiyon deneyimi yaşatıyordu. Oyun ise Yunan mitolojisinde yer alan bir dünyada geçiyor. En son olarak seriden PlayStation 3’e oyunun geçmiş dönemlerini anlatan Ascension çıktı ancak hiçbir zaman kendinden önceki kadar başarılı satış rakamlarına ulaşamadı. Sony’de hiçbir zaman God of War The Ascension oyundan elde ettiği karı hiçbir zaman açıklamadı. Yeni God of War biraz kuzey ayarında olmuş. Eğer bu mitolojinin zenginliğini düşünürsek aslında bu tercih oldukça olağan. Diğer taraftan Kratos zaten bütün Yunan tanrılarını öldürdü.

Gösterilen demoda Kratos karşımıza sakallı bir şekilde çıkıyor. Tabi kendisinin Kratos olduğunu umuyoruz. Bir dağ trollünün yarattığı kargaşa dışında karakterimiz oğluna eğitim veriyor gibi gözüküyor. Normalde Kratos çift dagger kullanırken bu oyunda savaş baltası kullanıyor. En sonda ise dev bir ejderha karakterlerimizin üzerinden geçiyor.