Teknoloji Lenovo Vibe P2’nin Özelliklerine Göz Atın

Lenovo Vibe P2’nin Özelliklerine Göz Atın

30.07.2016 - 17:17 | Son Güncellenme:

Geekbench testi bir kez daha yeni bir akıllı telefon modelinin ortaya çıkmasına yol açtı. İşte karşınızda Lenovo Vibe P2…

Lenovo Vibe P2’nin Özelliklerine Göz Atın

Bilgisayar sektörünün en iddialı firmalarından biri olan ve geliştirdiği modelleri ile beraber güzel satış rakamlarına ulaşan Lenovo, bilindiği üzere aynı zamanda akıllı telefon sektöründe de boy gösteren bir firma. Her ne kadar bilgisayar ürünlerinde gösterdiği başarıyı akıllı modellerinde gösteremese de şirketin hatırı sayılır satış rakamlarına ulaştığı da bir gerçek. Nitekim bunun sonucunda hız kesmeden yeni ürünlerini geliştirmeye devam eden firma, şimdilerde Lenovo Vibe P2 üzerinde çalışıyor. Bir süredir geliştirilme süreci içerisinde olduğu iddia edilen model, nihayet kendisini Geekbench testi üzerinde gösterdi. Bu sayede cihazın birtakım teknik özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

Haberin Devamı
Snapdragon 625 Setini Kullanacak

Sızan bilgilere göre Lenovo Vibe P2, gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 625 yonga setinden alacak. Bunun yanında Adreno 506 GPU ve 4 GB RAM özelliklerine de sahip olan modelin Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile beraber kullanıcıları memnun eden bir performans sunması bekleniyor.

Çıkış Tarihi Bilinmiyor

Şimdiye kadar P1 ve P1 Turbo modelleri ile epey başarı elde eden Lenovo’nun P2 modelini ne zaman satışa sunacağı henüz bilinmiyor. Ancak Geekbench testinde görüntülendiğine göre yeni modelin çok yakında resmiyete kavuşacağını söyleyebiliriz.