Teknoloji LG, Android Wear 2.0'ın dağıtımına tekrar başladı

LG, Android Wear 2.0'ın dağıtımına tekrar başladı

10.04.2017 - 12:56 | Son Güncellenme:

Yazılımda bulunan bir açık nedeniyle geçici olarak askıya alınan Android Wear 2.0'ın bazı akıllı saat modelleri için yayınlanacağı tarihleri açıklandı.

LG, Android Wear 2.0ın dağıtımına tekrar başladı

Yaşanan aksaklıkların ardından Android Wear 2.0 işletim sistemi, akıllı saatler ile buluşmaya başlıyor. LG, bazı akıllı saat modelleri için Android Wear 2.0 güncellemesinin yayınlanacağı tarihleri açıkladı.

Haberin Devamı

LG'nin Google+ üzerinden yaptığı açıklamada, LG G Watch R ve Watch Urbane modellerinin ikisinin de bu hafta itibarıyla yeni Android Wear sürümüyle tanışacağını duyurdu. İkinci nesil Watch Urbane içinse mayıs ayına işaret edildi. LTE desteğine sahip olması nedeniyle Wear 2.0'ın çok daha iyi bir deneyim sunması bekleniyor.

New Balance da RunIQ adını taşıyan akıllı saatinin 14 Nisan itibarıyla yeni Android Wear sürümüne geçiş yapmış olacağını duyurdu. New Balance güncellemeyle birlikte RunIQ’nun pil ömrü ve GPS performansının da iyileşeceğini açıkladı.

Güncellemenin LG ve New Balance dışında kalan Android Wear akıllı saat üreticileri tarafından uyumlu modellere ne zaman dağıtılacağı henüz bilinmiyor.