Teknoloji LG G5 Kamera Sensörü LG G4 ile Aynı mı ?

LG G5 Kamera Sensörü LG G4 ile Aynı mı ?

17.06.2016 - 14:07 | Son Güncellenme:

LG’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı yeni nesil modüler amiral gemisi LG G5 Kamera Sensörü LG G4 ile Aynı mı ? bu sorunun cevabını arıyoruz.

LG G5 Kamera Sensörü LG G4 ile Aynı mı

LG‘nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı yeni nesil modüler akıllı telefonu G5 hem özellikleri hem tasarımı hem de performansıyla Android ekosisteminin en tepesinde yer alan birkaç telefondan biridir. Gelişmiş kamera yetenekleri ile öne çıkan LG G5 Kamera Sensörü ise tam bir bilinmezdi. Uzun zamandır Haber Müdürümüz Volkan MANAV LG G5‘in sensör özelliklerini araştırıyordu ve nihayet bu bilgiye ulaştı. Peki LG G5 Kamera Sensörü LG G4 ile Aynı mı ? Önümüzdeki günlerde LG G5‘in detaylı incelemesini de sizlerle bu sayfadan paylaşacağız.

Haberin Devamı
LG G5 Kamera Sensörü LG G4 ile Aynı mı?

LG G5‘in kamera sensörünü uzun zamandır araştırıyoruz. Bir türlü istediğimiz bilgiye ulaşamadık ve bunun da sebebini aşağıdaki videoda sizlerle paylaşıyoruz. LG G5 Kamera Sensörü LG G4 ile Aynı mı? sorusunun da tam cevabına ulaşabileceğiniz videoyu siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz. Lütfen bu konuda yorumlarınızı bizlerle paylaşın…