Teknoloji LG G5 SE’nin Kullanacağı İşlemci Belli Oldu

LG G5 SE’nin Kullanacağı İşlemci Belli Oldu

13.04.2016 - 15:05 | Son Güncellenme:

Bir süredir adını duymakta olduğumuz LG G5 SE akıllı telefon modelinin tam olarak hangi işlemciyi kullanacağı belli oldu…

LG G5 SE’nin Kullanacağı İşlemci Belli Oldu

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden biri olan LG, bir süre önce en yeni amiral gemi modeli olan G5’i duyurmuştu. Şimdilerde belli başlı bölgelerde görücüye çıkmaya hazırlanan telefona, bir yandan da LG G5 SE modeli eşlik etmeye hazırlanıyor. Firmanın amiral gemi modeline göre daha ucuz bir fiyatlandırma politikasına tabi tutulan SE modeli, aynı zamanda bir yandan da özellik bakımından daha orta düzey bir telefon olacak. Zira cihazın kullanacağı işlemci de bu konuyu kanıtlar nitelikte.

Haberin Devamı

Belirtilenlere göre LG G5 SE, gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 652 yonga setinden alacak. Bu sayede G5’in daha düşük bir hali olmaya hazırlanan SE, G5 için geliştirilen Quick Cover gibi paketleme dolayısıyla özellikleri ile gündeme geldi. Buna ek olarak üst modelinden bellek konusunda da ayrılan telefonda 3 GB RAM’in bulunacağı belirtilmekte. Ayrıca LTE Cat 6 hız desteğinin de telefona ekleneceği bildirildi.

Şimdilik elimizdeki bilgilerin tam olarak LG tarafından onaylanmadığını belirtelim. Eğer konu ile ilgili yeni bir açıklama ya da duyuru gelir ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

LG G5’in Büyük Problemi
Yazarlar