Teknoloji LG G6 çizilmelere karşı ne kadar dayanıklı?

LG G6 çizilmelere karşı ne kadar dayanıklı?

02.03.2017 - 12:44 | Son Güncellenme:

LG'nin geçtiğimiz günlerde netlik kazan akıllı telefonu G6, çizilmelere karşı ne kadar dayanıklı? Merak edilen LG G6'nın arka kısmının çizilip çizilmediği sorusunun cevabı bu videoda..

LG G6 çizilmelere karşı ne kadar dayanıklı

YouTube'ta yayınlanan videoda LG G6'nın arka kısmı bıçakla çok sert bir şekilde çizilmeye çalışılıyor ve ayrıca bıçağın da ucuyla cihazın arkasına vuruluyor. Kullanıcı videoda saniyeler boyunca telefonun arkasını çizmeye çalışıyor, videonun sonunda ise arka taraf siliniyor ve telefonun çizilip çizilmediğine bakılıyor. Ancak cihazın arka kısmında en ufak bir çizik bile oluşmuyor.

Haberin Devamı

LG G6’nın arka kısmında Gorilla Glass 5, kullanılıyor. Böylece arka kısım çizilmeye karşı daha yüksek oranda dayanıklılık gösteriyor. Cihazın ön tarafında ise Gorilla Glass 3 kullanılıyor.

LG'nin mobil operasyonlarından sorumlu üst düzey yöneticisi Cho Juno, MWC 17 etkinliğinde The Investor sitesine verdiği röportajda LG G6'nın ilk olarak Güney Kore pazarında, 10 Mart itibarıyla satışta olacağını söyledi. LG G6'nın fiyatı ise 899,800 won'dan (796.85 dolar) başlayacak. 800 dolar ise yaklaşık 2 bin 876 TL yapıyor.