Teknoloji LG V30'u deneyimlemek için 500 kişi işe alınacak

LG V30'u deneyimlemek için 500 kişi işe alınacak

21.08.2017 - 13:51 | Son Güncellenme:

LG V30'un tanıtılmasına iki haftadan kısa bir süre kaldı. LG, V30'u ön deneyime sunmak için 22-28 Ağustos tarihleri ??arasında Kore'de 500 kişiyi işe alacağını açıkladı.

LG V30u deneyimlemek için 500 kişi işe alınacak

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

LG Electronics, yaklaşmakta olan V30'u piyasaya sürmeden önce 500 kişiyi işe almaya hazırlanıyor. Şirketin "LG V30 Ulusal Deneyim Ekibi"nin bir parçası olan seçilen her bir üyeye, bir aylık kullanımdan sonra iade edilmesi gereken bir LG V30 verilecek. Ancak, program yalnızca Güney Kore'deki tüketicilere açık. Ülkede ikamet ediyor ve programa üye olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey v30-try.co.kr adresine gitmek. Bunu yaptıktan sonra, sitede sunulan basit anketi doldurup Sosyal Ağ Hizmeti (SNS) hesabınızın ayrıntılarını girin. Seçim süreci 22 ve 28 Ağustos tarihleri ??arasında gerçekleşecek ve sonuçlar 1 Eylül'de aynı web sitesinde duyurulacak.

Katılımcılar çekilişle seçilecek ve çekilenler hiçbir ücret ödemeden kullanım için LG V30 alacaklar. Seçilenlerin akıllı telefonu kullanarak çeşitli "misyonlar" gerçekleştirmesi gerekecek. Bu, cihazın kutusunun açılmasından ahizenin özelliklerinin detaylandırılmasına kadar değişiyor. Her görevin sonuçları, katılımcıların SNS'lerinde otomatik olarak paylaşılıyor.

Haberin Devamı

Bir önceki ön deneyim programı, Mart ayında LG G6 lansmanı ile birlikte yapıldı ve bunun için 200.000'den fazla kişi başvurdu. Ancak, katılmak için sadece 210 kişi seçildi. LG'ye göre, bu olay için işe alım sayısı şirket tarihinin en büyüğü.

LG V30'un, 31 Ağustos'ta, her yıl düzenlenen IFA fuarının öncesinde Berlin'de resmi olarak görev yapması bekleniyor. LG V30, son birkaç hafta içinde ortaya çıkan sızıntılara dayanarak geniş bir 6 inç P-OLED ekrana sahip olacak. Cihaz, Qualcomm Snapdragon 835 ile güçlendirilecek, buna ise 64GB'lık dahili depolama alanı ve 4GB RAM eşlik edecek. Buna ek olarak, akıllı telefonun arkasında çift kamera bulunacak ve bunlardan birinin f/1.6'lık diyafram açıklığı olacak. LG, yaklaşan cihazın "Taşınır Bar" özelliği ve kutudan çıktığında LG UX 6.0+ ile birlikte geleceklerini doğruladı.