Teknoloji Luke Cage’den Heyecan Verici Bir Fragman Daha

Luke Cage’den Heyecan Verici Bir Fragman Daha

10.08.2016 - 10:27 | Son Güncellenme:

Marvel ile yaptığı anlaşma neticesinde yeni süper kahraman dizileri ile karşımıza çıkan Netflix, bu kez Luke Cage ile fırtınalar estirecek…

Luke Cage’den Heyecan Verici Bir Fragman Daha

Daredevil ile beraber Marvel evrenini ekranlarımıza taşımaya başlayan Netflix, ardından gelen Jessica Jones dizisiyle epey başarı sağlamış ve yüksek reyting oranları ile beraber hedef kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Nitekim elde edilen bu başarılardan sonra daha fazla Marvel dizisi ile karşımıza çıkacağını açıklayan yayın kuruluşu, hız kesmeden anlaşmalara imza atmış ve yeni projeler için çalışmalara başlamıştı. Yapılan anlaşmalar sonucunda bu kez karşımızda Luke Cage var. Bir kez daha kötüleri kovalayan bir kahramanı görmemizi sağlayacak olan dizide Iron Fist’in yer alacak olması da şimdiden heyecanı yükseltiyor. Ayrıca yayımlanan yeni fragman da diziyi bekleyen izleyicilerin bir kez daha heyecanlanmalarına yol açmış durumda. Yaklaşık 3 dakika uzunluğundaki yeni tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yayın Tarihine Az Kaldı

Adı aslında Carl Lucas olarak karakterimiz, gençlik yıllarında çete üyeleri ile yakınlaşmış olsa da hatasından dönüp tehlikeli kişiler ile yollarını ayırmıştır. Ancak peşini bırakmayan çete lideri, karakterimizin hapse girmesine yol açar. Bu noktadan sonra devreye giren Doktor Noah Burstein, yeni bir deney için Lucas ile anlaşır ve bunun sonucunda karakterimiz süper güçlere sahip olur. Artık Cage, herkesten çok daha güçlü bir deriye sahiptir.

30 Eylül’de Bizlerle

Baş rollerinde Mike Colter, Mahershala Ali ve Frankie Faison gibi isimlerin yer aldığı Luke Cage, 30 Eylül 2016 tarihinde Netflix üyeleri ile buluşmuş olacak. Tüm bölümleri aynı gün yayımlanacak olan diziyi bir solukta bitirmemiz mümkün gözüküyor.