Teknoloji Mac'de Twitter Uygulaması Artık Türkçe Konuşuyor!

Mac'de Twitter Uygulaması Artık Türkçe Konuşuyor!

29.04.2013 - 00:13 | Son Güncellenme:

Mac OS için beklenen Twitter uygulaması artık Türkçe dil ve retina ekran destekli olarak indirilmeye hazır!

Macde Twitter Uygulaması Artık Türkçe Konuşuyor

Mac OS Twitter Artık Türkçe Konuşuyor!

Haberin Devamı

Sosyal medyanın lider isimlerinden biri olan Twitter, gelişmiş platform olan mobil dünyada gün geçtikçe daha da kök salıyor. Mac kullanıcıları tarafından şikayetlerin artmasıyla kolları sıvayan Twitter, dev sosyal medya uygulamasını Mac platformunda yenileme kararı aldı. Uzun süredir planları arasında yer alan güncelleme 14 farklı dil seçeneğiyle geliyor.

Yeni güncellemeyle beraber gelen 14 dil desteği arasında Türkçe’nin de yer alması, Türk kullanıcıları bir hayli sevindireceğe benziyor. Dil desteğinin yanı sıra firma tarafından daha cazip görülen yeni özellik ise Retina ekranlara uygunluk güncellemesi oldu. Retina ekrana sahip iCihaz kullanıcıları için Twitter uygulaması artık daha sıcak bir kullanıma sahip.

Haberin Devamı

Yeni bir fotoğraf ekleme özelliği de getiren Twitter, Tweet gönderme konsolunu da geliştirmeyi göz ardı etmedi. Aslına bakacak olursak, uzun süredir beklenen Twitter uygulaması Mac için yeniden tasarlanmış da diyebiliriz. Retina ekran teknolojisine uygun logo ve simgelerin de HD piksellere bürünmesi kullanıcıların göz zevkine hitap edecek türden.

Bu güncelleme ile birlikte Twitter’ın Mac bölüm başkanı Ben Sandofsky, konuyla ilgili açıklamasında iOS platformuna kısa bir süre ara vererek Mac OS’a yüklendiklerini bildirdi. Gerekli Mac güncelleştirmelerinin artık gecikmeden geleceğini bildiren Sandofsky, mobil ve web platformlarında bulunmayan kısayolların da Mac’e geleceğinden bahsetti.

Klavye kısayolları, çoklu hesap desteği ve birden fazla akış seçeneklerinin de bulunduğu .