Teknoloji Macera Severler için ADATA HD720 Sabit Disk

Macera Severler için ADATA HD720 Sabit Disk

06.08.2015 - 08:43 | Son Güncellenme:

ADATA uzun zamandır teknoloji severler için bellekler, hafıza kartları, harici diskler üretiyor. Son olarak ise ürettiği bu ürünler arasına oldukça dayanıklı görünen yeni ve taşınabilir bir sabit disk daha ekledi. Eğer taşınabilir sabit...

Macera Severler için ADATA HD720 Sabit Disk

ADATA uzun zamandır teknoloji severler için bellekler, hafıza kartları, harici diskler üretiyor. Son olarak ise ürettiği bu ürünler arasına oldukça dayanıklı görünen yeni ve taşınabilir bir sabit disk daha ekledi. Eğer taşınabilir sabit diskini çantasında, cebinde gezdiriken aman düşmesin, aman darbe almasın diye büyük sıkıntı yaşayanlardansanız bu ürün tam size göre diyebiliriz. İster iş gezisi yapın, ister bir maceracı olup dağlar, ormanlar, akıntılı sularda geziyor olun. ADATA'nın yeni ürünü olan HD720 sabit disk tam size göre. Özellikle macera severlerin ilk tercihi olacak olan bu yeni sabit disk, çok sağlam olmasının dışında suya da dayanıklı. ADATA HD720 harici disk yüksek hızlı USB 3.0 kullanıyor ve sabit diskin el verdiği en yüksek aktarım hızı elde edilebiliyor. 2.5 inç SATA sabit disk'e sahip olan ADATA HD720 renk seçenekleri ile birlikte geliyor.

Haberin Devamı

Depolama kapasitesi 2 TB olan ADATA'nın yeni ürünü HD720 2 metre derinlikte 2 saat'e kadar dayanabiliyor. Ayrıca ürün o kadar dayanıklı ki düşüş testleri esnasında 1.8 metre yükseklikten test edilmiş ve sağlam çıkmayı başarmış. İç kısımdaki koruma esnek silikon ile özel şekillendrilmiş olarak doldurulmuş. ADATA HD720 sayesinde Macera severler sadece eğlencelerine bakacak, sabit disklerini düşünmek zorunda kalmayacaklar. Dış mekanlarda çok zaman geçiren, ama rahat taşınabilir bir güç kaynağı bulamayanların mutlaka ilgisini çekebilecek bir diğer ürün ise hafifliği ile göz dolduran Tunçmatik Energy Card.