Teknoloji Mat siyah iPhone 7, soyulma tehlikesiyle karşı karşıya

Mat siyah iPhone 7, soyulma tehlikesiyle karşı karşıya

10.02.2017 - 14:44 | Son Güncellenme:

Mat Siyah iPhone 7, ciddi bir sorunla karşı karşıya! Apple Destek forumlarında mat siyah renkte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanıcılarının birçoğu cihazlarının kenarlarındaki ve arka taraflarındaki boyaların döküldüğünü bildirdi.

Mat siyah iPhone 7, soyulma tehlikesiyle karşı karşıya

Daha öncesinde çok sayıda iPhone 7 kullanıcısı, kolay çizilen simsiyah iPhone 7'nin fotoğrafını sosyal medyada paylaşmıştı. Şimdi ise Apple Destek forumlarında giderek artan sayıdaki paylaşımlara göre, bazı mat siyah iPhone 7’lerin boyaları dökülüyor. Kullanıcılar, telefonu kılıfla kullanmalarına rağmen telefonun kenar kısmı ve arkasındaki boyaların döküldüğünü belirtiyor. Apple Destek ise kullanıcılara bu sorunun garanti kapsamında olmadığını belirterek konuyla ilgili herhangi bir destek sağlayamıyor.

Haberin Devamı

Kullanıcılardan biri iPhone 7 Plus’ı satın aldıktan 3 hafta sonra bu sorunun ortaya çıktığını, başka bir kullanıcı ise telefona hiçbir fiziksel darbe gelmemesine rağmen bu sorunu yaşadığını ifade etti. Bazı kullanıcılar ise akrilik boyayla soyulan yerleri boyayarak bu sıkıntıyı giderdiklerini ifade ettii.

Apple’dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.