Teknoloji Meizu, 2015 Yılında Rekor Telefon Satışı Elde Etti

Meizu, 2015 Yılında Rekor Telefon Satışı Elde Etti

24.12.2015 - 15:22 | Son Güncellenme:

Çin merkezli başarılı üreticilerden Meizu, 2015 yılı içerisinde milyonlarca satış gerçekleştirmeyi başardı

Meizu, 2015 Yılında Rekor Telefon Satışı Elde Etti

Çin merkezli başarılı üreticilerden Meizu, 2015 yılı içerisinde milyonlarca satış gerçekleştirmeyi başardı. Resmi rakamlar firmanın başarılı olduğunu kanıtlıyor... Oldukça uygun fiyatlarda üstün özelliklere sahip telefonları satışa sunan Çinli üreticilerinden Meizu, uyguladığı politikanın meyvelerini toplayamaya başladı. Çoğunlukla uygun fiyatlarda telefon çıkaran firma, açıklanan bilgilere göre bu yıl toplamda tam 20 milyon adet cihaz satmayı başardı. Neredeyse ayda 2 milyon ürün satan firma, kendi kulvarındaki rakiplerine bir nevi güç gösterisi yaptı diyebiliriz.

Haberin Devamı

Giriş seviyesinden daha çok amiral gemi modellerine ve üst seviyeye odaklanan Meizu, özellikle bu yıl farklı bir strateji izlemişti. Giriş seviyesini arkasında bırakan ve artık çok daha profesyonel cihazlar ile karşımıza çıkan firma, uzun uğraşlar sonrasında hazırladığı çalışmaların meyvelerini ise çoktan toplamaya başladı.

20 milyonluk bir satış diğer dev şirketler için küçük gibi gözükse de Meizu gibi umut vaat eden bir firma için oldukça olumlu karşılanması gereken bir gelişme niteliğinde.