Oyun Dunyasi MGS V: The Phantom Pain PC Çıkış Tarihi Kesinleşti

MGS V: The Phantom Pain PC Çıkış Tarihi Kesinleşti

05.03.2015 - 14:25 | Son Güncellenme:

Gizlilik temasını ana fikir olarak alan özel yapım Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in PC platformlarına çıkış tarihi belli oldu. Kojima Productions tarafından Fox Engine teknolojisiyle geliştirilen oyun, Metal Gear serisine bağlantılı olarak ilerliyor. Oyunun dağıtımı Konami tarafından gerçekleşecek.

MGS V: The Phantom Pain PC Çıkış Tarihi Kesinleşti

Gizlilik temasını ana fikir olarak alan özel yapım Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’in PC platformlarına çıkış tarihi belli oldu.

Kojima Productions tarafından Fox Engine teknolojisiyle geliştirilen oyun, Metal Gear serisine bağlantılı olarak ilerliyor. Oyunun dağıtımı Konami tarafından gerçekleşecek.

2014 yılında kendi dalında ödül almaktan da geri kalmayan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, bu yıl içerisinde PC platformuna çıkışını gerçekleştirecek. Yapım, daha önce PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında görülmüştü. 15 Eylül tarihi itibariyle de PC platformlarında deneyimlenebilecek. Oyun, gelişmiş ışıklandıramalar ve grafiklerle süslenecek. 4k çözünürlüğe sahip olacak olan MGS V: The Phantom Pain, iyi bir PC sistemine sahipseniz sizi yeterince tatmin edecek.

PC Platformuna çıkışı kesinleşen MGS V: The Phantom Pain’in babası Hideo Kojimanın son videosu için tıklayın.