Teknoloji Minecraft Sevenlere Güzel Haber

Minecraft Sevenlere Güzel Haber

29.04.2016 - 14:47 | Son Güncellenme:

Son yılların en beğenilen oyunlarından biri olan Minecraft, gelen haberlere bakacak olursak artık Samsung Gear VR’yi destekliyor…

Minecraft Sevenlere Güzel Haber

Bağımsız oyun geliştiricileri tarafından hazırlanan en büyük oyunlardan Minecraft, yükselişe geçmesinin hemen ardından satın alınmış ve yazılım devi Microsoft’un bünyesine katılmıştı. Milyar dolarlık anlaşma sonrasında el değiştiren yapım, bunun hemen ardından hız kazanmış ve birçok platform için daha oynanabilir olmuştu. Şimdilerde gelişim süreci devam eden oyunun sanal gerçeklik dünyasına adım atması söz konusu. Zira oyun, artık Samsung tarafından geliştirilen sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR’yi destekler hale geldi.

Haberin Devamı

Mobil platformlar adında yayımlanan Pocket Edition’a benzer bir sürüm daha görücüye çıkaran Microsoft, Samsung’un sanal gerçeklik gözlüğü adına da Minecraft: Gear VR Edition sürümünü yayımlamış bulunmakta. Birinci bakış açısı ile oynanabilen oyunda aynı zamanda tiyatro modu da bulunuyor. Ki bu modun daha sürekleyici olduğu ve mide bulantısını azalttığı bildirildi.

Şimdilerde Samsung Gear VR için satın alınabilen oyun, dijital mağaza üzerinden 7 dolar karşılığında indirilebilmekte.