Teknoloji Haberleri Misfit'in yeni akıllı saati Command'i bir yıl şarj etmeniz gerekmiyor

Misfit'in yeni akıllı saati Command'i bir yıl şarj etmeniz gerekmiyor

22.11.2017 - 16:02 | Son Güncellenme:

Misfit klasik bir tasarıma sahip Command adlı yeni akıllı saatini duyurdu. Klasik saat tasarımından vazgeçemeyen kullanıcıları hedef alan Misfit, Command yeni bir pile ihtiyaç duymadan bir yıl boyunca da çalışabiliyor

Misfitin yeni akıllı saati Commandi bir yıl şarj etmeniz gerekmiyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Aktivite bileklikleriyle öne çıkan Misfit, Command adlı yeni akıllı saatini duyurdu. Command, adımlarınızı sayıp yakılan kaloriyi gösterebilmesinin yanında telefonunuza gelen arama, yazılı mesaj veya benzeri bildirimleri bileğinize yansıtabiliyor.

Tasarım açısından firmanın daha önce çıkardığı saati Phase'e de benzeyen Command, hibrit bir saat olduğu için LCD ekrana sahip değil. Hedefler kadranın altındaki minik alandan görülebiliyor.

50 metreye kadar su altında kullanılabilen Misfit Command, sağ kısmında iki tuş barındırıyor. Bunlara basarak müzik oynatabilme, deklanşör kontrolü, diğer akıllı ev aletlerine bağlantı kurma gibi fonksiyonlar yapılabiliyor. Bunun yanında 3 eksenli ivme ölçer ile atılan adım, yakılan kalori, gidilen mesafe ve uyku süreci gibi değerleri takip edebiliyor. Tüm veriler uygulama üzerinde depolanıyor.

Haberin Devamı

Yeni bir pile ihtiyaç duymadan bir yıl boyunca çalışabilen Misfit Command'ın yurt dışı fiyatı 149.99 dolar. Renk seçenekleri arasında siyah çelik, siyah kurşun, mavi ve çelik bulunyor.