Oyun Dunyasi MOBA ve Aksiyon Bir Arada

MOBA ve Aksiyon Bir Arada

29.07.2015 - 13:51 | Son Güncellenme:

PC’de Final Fantasy Type-0 HD deneyimi yaşamak isteyenlere güzel bir haberimiz var. Final Fantasy evreninin ne kadar büyük olduğunu bilirsiniz. Sevgili Square Enix, bu konuda yıllardır çalışıyor ve sevenlerini bir anlamda mutlu etmeyi de başarıyor.

MOBA ve Aksiyon Bir Arada

PC’de Final Fantasy Type-0 HD deneyimi yaşamak isteyenlere güzel bir haberimiz var.

Final Fantasy evreninin ne kadar büyük olduğunu bilirsiniz. Sevgili Square Enix, bu konuda yıllardır çalışıyor ve sevenlerini bir anlamda mutlu etmeyi de başarıyor. Başarılı sinematiklerin ardında yatan tatlı Final Fantasy hikayesi, Final Fantasy Type-0 HD ile devam ediyor. Aslında eski bir oyunun yeniden hayat bulması konusu, diğer birçok oyun gibi Final Fantasy için de geçerli diyebiliriz.

Square Enix, yakın zamanda oyunun daha gelişmiş grafikler ve yükseltmelerle, PC tarafına da geçiş yapacağını duyurdu. Hatta Valve ile bir araya gelen firma, oyunu ön sipariş ile satın alanlara güzel bir sürpriz hazırlıyor.

Final Fantasy Type-0 HD, PC platformunda 18 Ağustos tarihinde piyasaya çıkacak. Aynı zamanda PS4 ve Xbox One konsollarında da oyunu deneyimleyebileceğiz. Ön sipariş ile oyunu satın alanlar, DotA 2’de kurye olarak Master Chocobo ve totem olarak Moogle’a sahip olacaklar. Ayrıca yükleme ekranında Final Fantasy Type-0 HD’nin özel bir görseli de yer alacak.