Teknoloji Modern Warfare Remastered İçin Güzel Haber

Modern Warfare Remastered İçin Güzel Haber

16.06.2016 - 15:24 | Son Güncellenme:

Bir süre önce duyurularak heyecan yaratan Modern Warfare Remastered, beklenenden daha erken satışa sunulacak…

Modern Warfare Remastered İçin Güzel Haber

Dünya’nın en çok satılan oyun serilerinden biri olan Call of Duty, bir süre önce duyurulan Remastered sürümleri ile gündeme gelmişti. Zira serinin Modern Warfare halkalarını yenileyerek yeni nesil oyun konsolları için hazırlamakta olduğunu açıklayan geliştirici firma, şimdi ise bir başka müjdeli haberi takipçileri ile paylaştı. Artan grafik kalitesi, kaplama ve gölgelendirme gibi ögeleri ile beraber gelmekte olan Modern Warfare Remastered, açıklanan bilgilere göre PlayStation 4 platformunu beklenenden daha erken ziyaret etmiş olacak. Bizzat konuyla ilgili açıklama yapan geliştirici firma, paketin belirlenen çıkış tarihinden 1 ay önce hazır hale geleceğini belirtti. Nitekim böylelikle oyunun PS4 çıkışı da tam 1 ay erkene alınmış oldu.

Haberin Devamı
Activision ve Sony Anlaştı

Konuyla ilgili yapılan açıklamada Activision ve Sony arasındaki anlaşmadan ötürü oyunun öncelikli olarak PlayStation 4 platformu için satışa sunulacağı açıklandı. Yeni çıkış tarihini de kullanıcılar ile paylaşan ikili, Modern Warfare Remastered paketinin tam olarak 5 Ekim 2016 tarihinde oynanabilir olacağını belirtti.

Sadece Senaryo Modu İle Geliyor

Açıklanan bir diğer önemli bilgi ise Remastered paketinin başlangıçta sadece senaryo moduna sahip olacağı. Zira erkenden görücüye çıkan yapım, bu esnada çoklu oyuncu modlarına açık olmayacak. Bunun için serinin en yeni halkası olan Infinite Warfare’in satışa sunulması beklenecek.