Oyun Dunyasi Mortal Kombat X’in Hikaye Moduna Özel Videosu

Mortal Kombat X’in Hikaye Moduna Özel Videosu

02.03.2015 - 15:25 | Son Güncellenme:

Vahşi bir dövüş oyunu olsa bile Mortal Kombat'ın de kendisine özel bir hikayesi var. NetherRealm Studios ve High Voltage Software tarafından Unreal Engine 3 teknolojisiyle harmanlanan Mortal Kombat X, bol bol bağırsak söktürmeye devam edecek. Oyunumuz, 14 Nisan tarihinde bizlerle olacak ve PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One platformlarında piyasaya çıkacak.

Mortal Kombat X’in Hikaye Moduna Özel Videosu

Vahşi bir dövüş oyunu olsa bile Mortal Kombat X’in de kendisine özel bir hikayesi var.

NetherRealm Studios ve High Voltage Software tarafından Unreal Engine 3 teknolojisiyle harmanlanan Mortal Kombat X, bol bol bağırsak söktürmeye devam edecek. Oyunumuz, 14 Nisan tarihinde bizlerle olacak ve PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One platformlarında piyasaya çıkacak.

Genel olarak Mortal Kombat’ın hikayesine az çok hakimiz. Bazılarımız her karakterin hikayesini ezebere bildiği için onları bu bilginin dışında tutuyoruz. Söz konusu Mortal Kombat olunca, kendisinin diğer dövüş oyunlarından bir şekilde sıyırdığının da farkındayız. Durum böyle olunca yeni Mortal Kombat X, beklentileri bir üst seviyeye çıkartıyor. Her zamanki gibi Sub-Zero ve Scorpion’un bitmek bilemeyen savaşına tanıklık edececeğiz. Ancak iş burada bitmiyor.

Mortal Kombat X’in hikaye moduna özel videosu için tıklayın.