Oyun Dunyasi Mortal Kombat X’in Kitana’sı Bir Başka

Mortal Kombat X’in Kitana’sı Bir Başka

26.02.2015 - 17:37 | Son Güncellenme:

Mortal Kombat'ın en seksi kadın karakterlerinden biri olan Kitana, son oyunda da kendisini öne çıkartmayı başarıyor. Mortal Kombat X, Scorpion, Sub-Zero ve Reptile arasında geçen savaşı konu alıyor. Ancak oyunumuz bu kadarla kalmıyor ve daha nice güçlü karakterlerle oynayıp, onların hikayesini de öğrenebiliyoruz.

Mortal Kombat X’in Kitana’sı Bir Başka

Mortal Kombat’ın en seksi kadın karakterlerinden biri olan Kitana, son oyunda da kendisini öne çıkartmayı başarıyor.

Mortal Kombat X, Scorpion, Sub-Zero ve Reptile arasında geçen savaşı konu alıyor. Ancak oyunumuz bu kadarla kalmıyor ve daha nice güçlü karakterlerle oynayıp, onların hikayesini de öğrenebiliyoruz.

Eski oyunlardan tanıdığımız karakterlerin yavaş yavaş detaylandırıldığı Mortal Kombat X, bu sefer Kitana’ya odaklanmış durumda. Güzel karakterimizin yeni kostüm tasarımlarının yanında, oynanışını gösteren bir video da yayımlandı.

Güzel karakterimiz kumaşla sınırlı kalan kostümünü bırakmış, yerine biraz daha zırhlı bir varyasyonla karşımıza çıkmış. Bu kostümlerin sıradan olmadığını ve her birinin bir özelliği olduğunu da belirtelim. Royal Storm Kitana, savunma odaklı ve Square Wave özelliğini kaçmak için kullanabiliyor. Aynı zamanda ufak fırtınalar yaratıp, rakibine uzaktan saldırılar yapabiliyor. Assassin Kitana, Shao Kahn tarafından eğitilmiş güçlü bir asker olarak karşımıza çıkıyor. Rakibine arkadan saldırılar yapabiliyor ve Assassin Rush özelliğini hızlı bir şekilde kullanabiliyor. Mournful Kitana ise ölen en yakın arkadaşı Jade’in silahıyla süslenmiş. Rakibine iki taraftan hızlı saldırılar yapabiliyor. Jade’in özel güçlerini de kullanarak, rakibine sert saldırılar yapabiliyor.

Mortal Kombat X, PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında, 14 Nisan tarihinde piyasaya çıkacak.