Oyun Dunyasi Mortal Kombat X’in Tüm Vahşeti Bu Videoda

Mortal Kombat X’in Tüm Vahşeti Bu Videoda

28.02.2015 - 15:14 | Son Güncellenme:

Mortal Kombat'ın ne kadar vahşi bir dövüş oyunu olduğunu biliyoruz. Kemik kırmak, bağırsak sökmek, kalp parçalamak, vücudun belirli uzuvlarını koparmak, rakibin yüzüne asit tükürmek ve daha fazlası. Sevgili NetherRealm Studios, vahşeti seven oyuncular için tüm Mortal Kombat X gaddarlıklarını yayımladı.

Mortal Kombat X’in Tüm Vahşeti Bu Videoda

Mortal Kombat’ın ne kadar vahşi bir dövüş oyunu olduğunu biliyoruz. Kemik kırmak, bağırsak sökmek, kalp parçalamak, vücudun belirli uzuvlarını koparmak, rakibin yüzüne asit tükürmek ve daha fazlası. Sevgili NetherRealm Studios, vahşeti seven oyuncular için tüm Mortal Kombat X gaddarlıklarını yayımladı (Brutality).

Brutality denilince Mortal Kombat takipçileri ne demek istediğimizi bilirler. Söz konusu bağırsak sökme kısmı da buradan geliyor zaten. Rakibimizin son ana kadar acı çekmesini sağlarız ve son olarak BAAM! İşte burada hayal gücünüzü kullanın. Her karakterin rakibini farklı şekillerde parçaladığını varsayarsak, ortaya oldukça ilginç şeyler çıkabiliyor.

Yıllardır içerdiği vahşet öğeleri yüzünden Mortal Kombat, kendisini diğer dövüş oyunlarından arındırmayı başarmıştır. Mortal Kombat X de eski versiyonları kadar ilgi çekici olacak.

Oyun, Unreal Engine 3 teknolojisiyle geliştiriliyor ve PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One platformlarında piyasaya çıkacak.

Mortal Kombat X’in tüm vahşetini bu videodan izleyebilirsiniz.