Oyun Dunyasi Mortal Kombat X Mobil Platformlara Geliyor

Mortal Kombat X Mobil Platformlara Geliyor

03.03.2015 - 15:30 | Son Güncellenme:

Mobil platformlar artık hayatımınızın bir parçası. Sadece iletişim değil, oyun oynarken veya plan yaparken de onlarsız yapamıyoruz. Kimimiz tableti kimimiz ise telefon aracılığıyla işlemlerini hallediyor. Bu sefer Mortal Kombat'ı mobil platformlara taşıyoruz. Warner Bros. Interactive Entertainment'ın yayımladığı bilgiye göre kanlı dövüş oyunumuz Mortal Kombat X, iPad, iPhone, iPod Touch ve Android kullanıcılarıyla buluşacak.

Mortal Kombat X Mobil Platformlara Geliyor

Mobil platformlar artık hayatımınızın bir parçası. Sadece iletişim değil, oyun oynarken veya plan yaparken de onlarsız yapamıyoruz. Kimimiz tableti kimimiz ise telefon aracılığıyla işlemlerini hallediyor. Bu sefer Mortal Kombat X’i mobil platformlara taşıyoruz.

Warner Bros. Interactive Entertainment’in yayımladığı bilgiye göre kanlı dövüş oyunumuz Mortal Kombat X, iPad, iPhone, iPod Touch ve Android kullanıcılarıyla buluşacak. Çıkış tarihi ise Nisan ayı olarak kesinleşmiş durumda. Kart biriktirme ve dövüş dinamikleri üzerine kurulu olacak Mortal Kombat X’in mobil versiyonu, ücretsiz olarak gelecek. Ancak uygulama içi satın alma seçenekleri oyunda yer alacak.

Oyun aynı zamanda Nisan ayında PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One’a da çıkacak. Mortal Kombat X mobil platformlar için özel videosunu da yayımladı, izlemek için tıklayın.