Teknoloji Motorola Edge 20 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Motorola Edge 20 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

26.07.2021 - 13:25 | Son Güncellenme:

Motorola imzalı yeni akıllı telefon serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İki telefon modelini içinde barındırması beklenen serinin, kamera tarafında iddialı olması bekleniyor.

Motorola Edge 20 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Çin’deki sertifikasyon sitesi olan TENAA’da ortaya çıkan iki telefon modeli, Motorola Edge 20 ve Motorola Edge 20 Pro 5 Ağustos’ta tanıtılacak. Telefonların tanıtılmadan önce bazı özellikleri de belli oldu. Her iki telefon modeli de daha önce güvenilir sızıntılarla tanınan Evan Blass tarafından paylaşılmıştı. Motorola Edge 20 Pro modelinde 108 Megapiksellik bir ana kamera bulunacak. Telefonun yakınlaştırma yeteneğine vurgu yapan bir afişte ise lens kurulumu da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

TELEFONLAR İKİ HAFTA İÇİNDE TANITILACAK

Telefon ikilisinde 6.67 inçlik FHD Plus ve OLED bir ekran ile karşımıza çıkması bekleniyor. Ön kamera tarafında ise Pro modelde 32 Megapiksel, bizleri karşılarken, Motorola Edge 20’de 16 Megapiksellik bir ön kamera olacak deniyor.

Cihazlarda aynı zamanda 5x optik yakınlaştırma ve 3x optik yakınlaştırmanın eklenmesi bekleniyor. Öte yandan Snapdragon 778G olması beklenen Edge 20 modeline ek olarak Edge 20 Pro’da Snapdragon 870 işlemcisinin ekleneceği söyleniyor.