Teknoloji Ne Kadar İyi Sürüş O Kadar Ucuz Sigorta: İşte StreetOwl

Ne Kadar İyi Sürüş O Kadar Ucuz Sigorta: İşte StreetOwl

16.04.2013 - 23:33 | Son Güncellenme:

Daha iyi ve güvenli araba kullananlar daha ucuza sigorta almalılar mı? İşte StreetOwl bu soruya cevap veriyor.

Ne Kadar İyi Sürüş O Kadar Ucuz Sigorta: İşte StreetOwl

Siz çok iyi araba kullanan birisiniz ve sigorta için herkesin ödediği ücretleri ödemek istemiyorsunuz. Çünkü riskiniz daha düşük. İşte StreetOwl uygulaması sizin ne kadar iyi bir sürücü olduğunuzu belirliyor ve sizi en düşük teklif verebilecek şirkete yönlendiriyor.

Haberin Devamı

Çok yakın zamanda yayına alınacak olan uygulamanın sloganı ise ‘‘Sürdüğün kadar Öde”. Şirketin kurucusu Jason Havey uygulamanın bu yönde çalışan ilk uygulama olduğunu söylüyor.

Bazı sigorta şirketleri sizin hız limitleri altında giden güvenilir bir sürücü olduğunuzu düşünebilir fakat iş fiyatlandırmaya gelince bunu kanıtlamak hiç de kolay değildir. Bu uygulama siz araba sürerken size puan veriyor ve sürüş güvenliğinize göre sizi en uygun teklifi verebilecek şirket ile eşleştiriyor. Sistemin altyapısı oldukça karmaşık ama basit olarak anlatmak gerekirse uygulamanın yaptığı iş bu.

StreeOwl en güzel özelliklerinde birisi de sizin daha iyi bir sürücü olmanıza yardım etmesi. ”Ücretsiz olarak uygulamayı indiren herkes daha iyi bir araba kullanıcısı olabilir” diyor Hovey ve ekliyor ‘‘bu sayede de sigorta şirketlerinden daha düşük oranlar alabilirsiniz”