Teknoloji Netflix, Bright'ın devam filmini çekeceğini resmen açıkladı

Netflix, Bright'ın devam filmini çekeceğini resmen açıkladı

04.01.2018 - 14:38 | Son Güncellenme:

Netflix'in Bright filmi izlenme açısından yüksek olmasa da ticari anlamda güzel bir başarı elde etti. Netflix, Bright’ın devam filmini çekeceğini resmen doğruladı. Bright 2'nin kısa teaser klibi ise Twitter'dan paylaşıldı.

Netflix, Brightın devam filmini çekeceğini resmen açıkladı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Netflix'in 22 Aralık’ta yayınladığı filmi Bright, eleştirmenler ve IMDB'den pek olumlu sonuçlar almamıştı. Ancak film, ticari başarıyı elde etmeyi başardı. Netflix, Bright’ın devamını çekeceğini Twitter'dan yayınladığı kısa bir videoyla resmen açıkladı.

Bright 2’nin konusu, yayın tarihi ve oyuncu kadrosu henüz belli değil. Ancak başrol oyuncuları Will Smith ve Joel Edgerton'ın yeni filmde de boy göstermeleri muhtemel görünüyor. David Ayer'in de yönetmen ve yazar olarak geri dönmesi bekleniyor.

Film, Netflix'teki ilk 3 gününde 11 milyon görüntülenme elde etti. Ayrıca, Netflix'in bulunduğu her ülkede en iyi film oldu. Bu nedenle Netflix'in kötü bir netice elde ettiğini düşünmesi zor. 90 milyon dolarlık yapım maliyeti sinemalarda gösterilmeyen bir film için oldukça yüksek olsa da, Netflix devam filmiyle yeni abone kazanmak ve mevcut abonelerini koruyarak bu maliyeti karşılayabileceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Netflix Bright ile sinema ve online video akış alanında yeni bir dönem başlatabilir. Netflix gibi büyük isimlerin başarılı işleri, yapım şirketleri ve stüdyoları sinema salonları yerine bu servislerde yayınlanacak filmler yapmaya teşvik edebilir.