Teknoloji Nexus 6P, Amerika’da Satışa Sunuluyor!

Nexus 6P, Amerika’da Satışa Sunuluyor!

27.10.2015 - 16:39 | Son Güncellenme:

Google'ın yeni amiral gemi modellerinden Nexus 6P, çok yakında Amerika'da satışa sunulmuş olacak... Farklı üreticiler ile anlaşan ve yeni modellerini büyük firmalara emanet eden Google, bugün itibariyle Amerika Birleşik Devletleri...

Nexus 6P, Amerika’da Satışa Sunuluyor

Google'ın yeni amiral gemi modellerinden Nexus 6P, çok yakında Amerika'da satışa sunulmuş olacak... Farklı üreticiler ile anlaşan ve yeni modellerini büyük firmalara emanet eden Google, bugün itibariyle Amerika Birleşik Devletleri sınırları içerisinde Nexus 6P'yi satışa sunuyor. Görücüye çıkacak olan model, bir alt versiyonu olan 5X ile bir hafta arayla rafları süslemiş olacak. Zira geçtiğimiz hafta da 5X'i piyasaya süren firma, bu tarz bir plan ile birlikte satış elde etmeyi hedeflemekte.

Haberin Devamı

Kanada'da stok sorunu ile karşılaşan ve bu yüzden ertelenmeye maruz kalan Nexus 6P, Huawei tarafından geliştirildi. ABD'li kullanıcılar ile buluşan modelin fiyat listesine aşağıdan göz atabilirsiniz. Nexus 6P 32 GB - 500 dolar (yaklaşık 1440 TL) Nexus 6P 64 GB - 550 dolar (yaklaşık 1585 TL) Nexus 6P 128 GB - 650 dolar (yaklaşık 1870 TL) Ön sipariş edenlerin cihazları birkaç gün içerisinde gönderime çıkacak. Eğer ABD'de yaşıyor ve cihaz için ön sipariş istediğinde bulunduysanız mail kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın.