Teknoloji Nintendo NES’i Geri Getiriyor

Nintendo NES’i Geri Getiriyor

15.07.2016 - 15:38 | Son Güncellenme:

Nintendo bir zamanların efsanevi oyun konsolu olan NES’i biraz değişiklikle ve daha küçük haliyle tekrar satışa sunmaya hazırlanıyor.

Nintendo NES’i Geri Getiriyor

Nintendo Entertainment System: NES Classic Edition olarak çıkacak konsol büyük ilgi uyandırdı. Tıpkı NES gibi gözüken cihaz biraz daha küçük ve üzerinde 30 oyun ile beraber gelecek.

Haberin Devamı
Bağlantılar Farklılaştı

Modern çağa ayak uyduran konson televizyona HDMI ile bağlanacak ve kendisinin simgeleşmiş şekildeki kontrolcüleri ile gelecek. Yeni kontrolcüler aynı zamanda Wii Remote’a bağlanabilecek bu sayede Wii’de ya da Wii U’da Virtual Console oyunlarını oynayabilmek mümkün olacak. HDMI desteği ile kolayca bağlanabilecek olan konsolun kartuş sıkıntısı olmayacak. Ayrıca daha modern bir versiyon olan konsolda birden fazla başlama seçeneği olacak. Bu sayede oyun oynamak istendiği zaman etrafta şifre arama derdinden de kurtulunmuş olacak. NES Classic Edition sonbaharda, 11 Kasım tarihinde satışa çıkacak. Konsolun fiyatının ise 60 dolar olması bekleniyor.

Şimdilik sistemde klasik oyunlar var ancak listeye yeni oyunların eklenmesi de bekleniyor.

Haberin Devamı

Balloon Fight Bubble Bobble Castlevania Castlevania II: Simon’s Quest Donkey Kong Donkey Kong Jr. Double Dragon II: The Revenge Dr. Mario Excitebike Final Fantasy Galaga Ghosts’N Goblins Gradius Ice Climber Kid Icarus Kirby’s Adventure Mario Bros. Mega Man 2 Metroid Ninja Gaiden Pac-Man Punch-Out!! Featuring Mr. Dream StarTropics Super C Super Mario Bros. Super Mario Bros. 2 Super Mario Bros. 3 Tecmo Bowl The Legend of Zelda Zelda II: The Adventure of Link Gmail’in Tasarım Hatasını Inbox Gideriyor