Teknoloji Note 8'in arayüzü Samsung Galaxy S7 serisine geliyor

Note 8'in arayüzü Samsung Galaxy S7 serisine geliyor

28.09.2017 - 14:39 | Son Güncellenme:

Samsung, Galaxy S7 ve S7 Edge arayüzünün bir sonraki güncellemeyle değişeceğini açıkladı. Note 8'in arayüzü bu güncellemeyle Galaxy S7 ve S7 Edge modellerine gelebilir.

Note 8in arayüzü Samsung Galaxy S7 serisine geliyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Bir yıldan uzun bir süre önce, Samsung'un 2016 yılının ilk yarısı için amiral gemisi olarak piyasaya çıkan Galaxy S7 ve S7 Edge zaten Android 7.0 Nougat'a güncellendi. Yeni OS güncellemesinin yanı sıra, her iki akıllı telefonda da Grace UX olarak bilinen TouchWiz'in yeni bir sürümü var.

Bununla birlikte, Samsung Galaxy S8/S8 + ve Note 8, geçen yılki amiral gemilerinde bulunmayan farklı UI'lara sahip. Samsung Experience 8.1 , Galaxy S8 üzerine kuruldu ve daha sonra, Note 8 piyasaya çıktığında 8.5 sürümüne yükseltildi.

Diğer Samsung akıllı telefonları Galaxy J5 ve J7 (2016) gibi Samsung Experience 8.1'e güncellenmişken,2017 Galaxy A serisinin yanı sıra Galaxy S7 ve S7 Edge daha eski bir kullanıcı arayüzüne sahip olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Ancak bunun önümüzdeki aylarda değişmesi muhtemel. Çünkü Samsung, Galaxy S7 / S7 Edge'in bir sonraki önemli güncellemesinin yeni Samsung Deneyim UI'sını da getireceğini doğruladı.

Bu güncellemenin S7 ve S7 Edge'e Android Oreo ile birlikte geleceği düşünüldüğü için kısa süre içinde yayınlanması beklenmiyor. S7 ve S7 Edge için arayüz ya da Oreo güncellemesinin ne zaman geleceği ise henüz belli değil.