Teknoloji OnePlus 3 Göründü

OnePlus 3 Göründü

06.06.2016 - 15:38 | Son Güncellenme:

Android ekosisteminin efsane markası OnePlus, yeni telefonu OnePlus 3 ile çok konuşulacak gibi görünüyor. Telefona ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

OnePlus 3 Göründü

Android ekosisteminin bir anda yıldızı haline gelen ve OnePlus şirketi Oppo‘dan ayrılan bir grup mühendis tarafından kurulduğu söylenen bir üreticidir. Gerçek ise şöyledir; OnePlus, BBK‘nın (Oppo, Vivo ve OnePlus’ın sahibi holding) daha geniş pazarlara ulaşmak adına yaptığı bir pazarlama stratejisi ürünüdür. OnePlus, ilk nesil telefonunu davetiye yoluyla satmasından dolayı tek kelimeyle efsane haline geldi. OnePlus firması yeni telefonu OnePlus 3 için geri sayımı başlattı. Bugün tanıtılması beklenen yeni telefonun basın görselleri ise her ne hikmetse yine sızdırıldı.

Haberin Devamı
OnePlus 3 Fiyatı Belli Oldu

OP3, şu anda OppoMart sitesi üzerinden 369 dolara saışa sunuldu bile. Bunun tabii ki 4 GB RAM ve 32 GB hafıza seçeneğine sahip telefon olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

Bu fiyat segmentinde en uygun fiyata satılan Snapdragon 820‘li ilk telefon olacak olan amiral gemisi katili OP3’ün özellikle uzak doğuda Asus Zenfone Deluxe‘ün de önünü keseceğini belirtelim…

Bugüne kadar her zaman amiral gemisi katili olarak anılan OnePlus modellerinin en güçlüsü ve en donanımlısının Android ekosistemine gönül veren kullanıcıların kalbinde bambaşka bir heyecan yaratacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Ülkemize gelir mi derseniz buna cevabımız şu anda hayır olacak ama firmanın gelecek planları arasında Türkiye olduğunu da belirtelim…

Yazarlar