Teknoloji OnePlus 6 cam kasayla gelecek

OnePlus 6 cam kasayla gelecek

24.04.2018 - 14:14 | Son Güncellenme:

OnePlus 6, son birkaç hafta içinde birçok sızıntı ve söylentiye konu oldu. OnePlus da bazı özellikleri yavaş yavaş onayladı. Şirket son olarak OnePlus 6'nın cam arkaya sahip olacağı söylentilerini doğruladı.

OnePlus 6 cam kasayla gelecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

OnePlus kurucu ortağı Carl Pei daha önce OnePlus 6'nın ekran çentiğine sahip olacağını doğrulamıştı. Kurucu ortak Pete Lau, kullanıcılara çentiği “gizleyebilecek” olduklarını bildirerek bazı endişeleri azaltmaya çalıştı. Bir sonraki resmi özellik duyurusu tüm tasarım ile ilgili.

“Dürüst Tasarım Yaklaşımımız” başlıklı bir forumda, Pete Lau, tasarım hakkında ayrıntılara girdi. Resmi bir render (yukarıda) ve bazı tasarım eskizleri, bu konuyda hakkında fikir veriyor. Lau, OnePlus 6'nın gerçekten cam arka kaplamaya sahip olacağını doğruladı. OnePlus, OnePlus X'den beri ilk defa cam kullanıyor.

OnePlus 6'nın cam tasarımı, “değer duygusu” ve “birinci sınıf el hissi” yaratma etrafında yoğunlaşıyor. Camın farklı aydınlatma altında dönüşme şekli de önemli bir konu. OnePlus tasarım ekibi en iyi olanı seçmeden önce 70'den fazla cam prototipini test etti.

Haberin Devamı

OnePlus 6 cam kasayla gelecek

Lau, farklı aydınlatmalar altında camın nasıl dönüştüğünü ve teaser görüntüsünün yeni bir mor renkle nasıl ortaya çıktığını anlatıyor. Bu yeni cam tasarımın geniş bir renk seçeneği yelpazesine veya Huawei P20 Pro gibi bir gradyana sahip olması mümkün.

OnePlus telefonlar, uygun fiyata en iyi özellikleri isteyen Android kullanıcıları arasında popüler oldu. OnePlus 6 bu alanda daha fazla popüler olmaya çalışıyor.

OnePlus 6'da cama geçiş hakkındaki düşünceleriniz neler?