Teknoloji OnePlus 6'nın Snapdragon 845 ile Haziran ayında geleceği CEO tarafından doğrulandı

OnePlus 6'nın Snapdragon 845 ile Haziran ayında geleceği CEO tarafından doğrulandı

12.01.2018 - 11:46 | Son Güncellenme:

OnePlus CEO'su Pete Lau, OnePlus 6’nın Haziran ayında Qualcomm’un yeni nesil mobil işlemcisi Snapdragon 845 ile geleceğini doğruladı.

OnePlus 6nın Snapdragon 845 ile Haziran ayında geleceği CEO tarafından doğrulandı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Qualcomm’un yeni nesil mobil işlemcisi Snapdragon 845’in yer alacağı telefonların listesi yayınlanmıştı. OnePlus'ın yeni nesil cihazo OnePlus 6 modeli de bu listedeydi ve çıkış tarihi olarak Haziran 2018 gösterilmişti. OnePlus CEO'su Pete Lau, OnePlus 6’nın Haziran ayında Qualcomm’un yeni nesil mobil işlemcisi Snapdragon 845 ile geleceğini doğruladı.

Lou, işlemci konusunda başka bir seçeneklerinin bulunmadığını belirtti. Ancak CEO, OnePlus 6'ın adını onaylamadı. Yeni nesil cihaza OnePlus 6 denilse de bu isim değişebilir.

Lau, OnePlus'ın 2018 yılında ikinci bir cihaz (6T) çıkması durumunda da emin değil. Son iki yılda olanları göz önüne aldığımızda bunun olasılıklar dahilinde olduğunu söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Son olarak, Çinli şirket, ABD'li taşıyıcılarıyla yakında telefonlarının satışıyla ilgili ortaklık kurmaya çalışıyor. Lau, "Doğru fırsatı ve doğru zamanlamayı bulursak, denemekten çok memnun olacağız" dedi. Ancak anlaşmanın ne zaman yapılabileceğine dair herhangi bir ayrıntı vermedi. OnePlus'ın Huawei’nin ABD pazarında, mobil operatörler tarafından ambargo yemesiyle oluşan boşluğu nasıl değerlendireceğini ilerleyen günlerde görebiliriz.